Wie ben ik?

Ik ben Noa Nell, 21 jaar. Al van kleins af aan vind ik het leuk om in de keuken te staan. Daarom volgde ik ook de opleiding zelfstandig werkend kok. Tijdens het laatste jaar van mijn opleiding startte ik mijn eigen bedrijf Noa's Taarten op. In het afgelopen jaar heb ik dit uitgebreid met salades en hapjes schalen.  Dit wil ik verder gaan uitbreiden, en daarom was het tijd voor een nieuw avontuur! Mijn eigen foodtruck!
Het leukste vind ik mensen blij maken met mijn gemaakte gerechten!

Mijn Bakkerij

Noa's Taarten

Door de corona crisis lag mijn werk in de horeca plat, hierdoor had ik veel meer tijd voor andere dingen. Ik ging meer bakken en nieuwe dingen uitproberen, zo ben ik ook begonnen met het maken van dripcakes.
Deze foto's deelde ik op Facebook en Instagram. Hier kwamen leuke reacties op, en  ook vragen of ik ook een taart voor hun wou maken. Zo begon ik al meer te bakken en kwamen er al meer bestellingen binnen. In het laatste jaar van mijn koksopleiding heb ik daarom ook de stap genomen om mij in te schrijven bij de Kamer Van Koophandel en mijn eigen bedrijf te beginnen. Vanaf 1 januari 2021 was Noa's Taarten dan ook echt officieel! 

Benieuwd naar mijn creaties? Of een bestelling plaatsen? Neem dan vooral even een kijkje op mijn website!

Foodtruck

Noa's Foodtruck

Al een langere tijd zat ik er aan te denken om mijn bedrijf uit te breiden.  Ik begon mijn werk als kok te missen. 
Mensen blij maken met mijn gerechten vind ik het leukste om te doen! Hoe vet is het dan om dit te doen vanuit een foodtruck!
In juni 2022 kocht ik mijn eigen foodtruck.
Samen met familie en vrienden verbouwde we de foodtruck. De wagen moest natuurlijk wel helemaal in mijn eigen Stijl!
 De binnenkant werd leeg gesloopt en ook weer opnieuw opgebouwd.
Ook het dak hebben we verhoogd!
En natuurlijk hebben we de buitenkant in een nieuw fris kleurtje laten spuiten.
In September was het dan zover! 
Hij is klaar om mee oppad te gaan. 

Ik heb er zin in!

Tweede Foodtruck

Jaja u leest het goed! Wij hebben een tweede foodtruck!

Vanwege de vele aanvragen, heb ik een tweede wagen gekocht.

Zo kunnen wij meer opdrachten aannemen, dus dit betekend nog veel leuke feestjes met gezellige mensen!

Vanaf Maart zijn wij druk bezig geweest om de wagen weer helemaal om te bouwen in mijn eigen stijl!

Eind mei was het dat zover! Hij is klaar om mee oppad te gaan!!